Omalääkäri

Omalääkäri

Omalääkäri

Omalääkäri – palvelu on kuukausihintainen lääkäripalvelu, jonka avulla saat yhteyden lääkärisi vaivattomasti ja nopeasti. Palvelu sisältää lääkäripalveluiden lisäksi kattavan vuosittaisen laboratoriotutkimuspaketin sekä sairaanhoitajan vastaanoton lääkärin lähetteellä. Omalääkäri -palvelun avulla huolehdit terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi säännöllisesti, ja hoitoon pääset oikea-aikaisesti ilman jonottamista.

 

Lääkäriin vuorokauden sisällä

Omalääkärillä asiointi on helppoa – soitto sairaanhoitajalle takaa aina henkilökohtaisen palvelun ja väylän lääkärin luo. Asiasi hoidetaan joko puhelimitse, videovastaanotolla tai Lääkäritalossamme 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi, joten asuit sitten lähellä tai kaukana, on lääkärimme aina tavoitettavissa. Omalääkäri hoitaa vaivasi, uusii reseptisi sekä tekee tarvittavat lähetteet.

Palvelut edulliseen kuukausihintaan

Omalääkäri- palvelun hinta on 89€/kuukausi. Vastaanottokäynneistä emme veloita erikseen toimisto- tai kantamaksuja. Tutustu tarkempaan palvelusisältöön tästä. Lisätietoja saat myös soittamalla asiakaspalveluumme 010 5743210.  Vastuusairaanhoitajamme opastaa henkilökohtaisesti käytännön asioissa palvelun valjastamiseksi käyttöösi.

Palvelu on mahdollista ostaa myös läheiselle lahjaksi.

Siirry sivun alkuun