Monipuoliset palvelut

Monipuoliset palvelut

Trinitas lääkäritalo tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita lääkäriasemillaan Turussa ja Tampereella. Tuotamme palveluitamme myös kotikäynteinä ja etävastaanottona. Laboratoriotutkimukset voidaan toteuttaa joko toimipisteillämme tai sairaanhoitajan kotikäynneillä. Palveluissamme olemme keskittyneet huomioimaan erityisesti ikääntymisen mukanaan tuomat terveydelliset haasteet ja erityistarpeet. Vastaanottoihin varaamme aina riittävästi aikaa, jotta tilanteesi tulee aidosti kuulluksi. Lisäksi hintatasomme on edullinen laadusta tinkimättä. Hinnastoomme pääset tästä.


Tutustu palveluihimme

Haetuimmat palvelumme

Muistiongelmia?

Ikääntyvän ihmisen muistisairaus on salakavala ja etenevä, elämää näivettävä sairaus. Ajoissa havaitun muistisairauden ennusteeseen voidaan vaikuttaa merkittävästi. Muistisairaudesta huolimatta sosiaalinen elämä ja harrastukset voivat jatkua.

Tarvitsetko ajokorttitodistusta?

Ikä tuo mutkia autoilevan matkaan. Geriatrimme ovat erikoislääkäreitä, jotka arvioivat luotettavasti varttuneen ihmisen ajoterveyttä. Tutkimme, keskustelemme ja teemme johtopäätökset sinua kuunnellen.

Uniongelmia? Kuorsausta? Mielialan laskua?

Uniapnea on yleinen unenaikainen hengityshäiriö, joka vaikeuttaa monen arkielämää. Useimmat eivät vielä edes tiedä haasteiden taustalla olevan uniapnean. Hoitamattomana uniapnea voi aiheuttaa muun muassa väsymystä, ärtymystä, keskittymiskyvyttömyyttä, mielialan laskua sekä muistiongelmia.

Ikääntyvien lääkehoidon arvioinnit

Geriatrit ovat varttuneen ihmisen lääkehoitoon erikoistuneita lääkäreitä. Arvioimme lääkityksesi mielekkyyden ja tarpeellisuuden elämäntilanteeseesi sovittaen ja harkitsemme kanssasi esimerkiksi vitamiinisaantisi riittävyyttä.

Trinitas palvelut

Apu löytyy aina läheltä

Oli vaivasi mikä tahansa, voit aina kääntyä puoleemme. Kokeneet ammattilaisemme ovat apunasi. Ajan varaaminen käy helposti joko soittamalla asiakaspalveluumme aukioloaikoinamme tai verkkoajanvarauksen kautta ympäri vuorokauden.

 

Siirry sivun alkuun