Etävastaanotto

Etävastaanotto

Etälääkäri apunasi

Etälääkäri on apunasi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Etävastaanotolle pääset varaamalla ajan verkkoajanvarauksen kautta. Etävastaanotolle voit tulla mistäpäin tahansa, kunhan sinulla vain on toimiva nettiyhteys sekä laite, jossa on kamera, kaiutin sekä mikrofoni joko itsessään tai laitteeseen liitettävissä.

Etävastaanotolla voidaan hoitaa suuri määrä vaivoista.  Etälääkärimme arvioivat aina yksilöllisesti onko vaiva sellainen, että se voidaan hoitaa turvallisesti etävastaanotolla. Jos vaiva vaatii käyntiä lähivastaanotolla, saadaan hoito yleensä kuitenkin aloitettua jo etävastaanotolla ja esimerkiksi lähete diagnoosia varten tarvittavista laboratorio- tai kuvantamistutkimuksista voidaan tehdä heti.

Lääkärille helposti ja turvallisesti

Etävastaanotto on kätevä ja helppo tapa hoitaa asioita. Ennen vastaanottoa tehtävä vahva tunnistautuminen sekä suojattu etävastaanottoon tarkoitettu yhteys pitävät huolen tietoturvallisuudesta. Potilaskirjaukset tehdään potilastietojärjestelmäämme kuten normaalilla vastanotollakin, joten löydät käynnin merkinnät tarvittaessa Omakannasta. Etävastaanotosta saat laskun postitse kotiin tai sähköpostiisi valintasi mukaan.

Siirry sivun alkuun