Yritys

Trinitas lääkäripalvelut Oy

Trinitas lääkäripalvelut Oy

Trinitas Lääkäripalvelut Oy (Y-tunnus 2162023-3) on maskulainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2007. Keskitymme varttuneiden ihmisten terveysongelmiin. Kehitämme ja tuotamme laadukkaita geriatripalveluja etälääketieteen sovelluksin terveyskeskuksille, palvelutaloille ja kotisairaanhoitoon koko Suomessa. Vastaanottotoimintaa varten avasimme Turkuun lääkäriaseman Trinitas Lääkäritalon 2.2.2015. Toinen toimipisteemme avautui Tampereen keskustaan 7.1.2019.

Yrityksen johtava lääkäri on Mika Mulari, LT / yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri.

Rekrytointi

Etsimme palvelukseemme terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä arvokasta työtäsi Lääkäritalossamme niin perinteisen vastaanoton, kotilääkäritoiminnan kuin etäpalveluidemmekin parissa.

Ota yhteyttä, keskustellaan toiveistasi!

Mika Mulari

Johtava lääkäri

Johtavan lääkärin tervehdys

Perustin Lääkäritalon, jotta voimme palvella Sinua yli 50-vuotias.  Tavoitteeni on ansaita luottamuksesi:  Me kuuntelemme ja keskustelemme. Kunnioitamme toiveitasi. Me välitämme. Palvelemme Sinua sydämellä. Ratkaisemme monisyisen ongelmasi tarvittaessa ja luvallasi erikoislääkäreidemme kanssa yhdessä. Lääkärimme ovat kokeneita ammattilaisia. Olemme kotimainen lääkäritalo ja maksamme veromme Suomeen.
Minulle on kunnia-asia palvella juuri Sinua. Kerro miten.

Siirry sivun alkuun