Geriatripalvelumme yhteisöille

Asiantuntevaa apua yhteisöille

Koska varttuneen ihmisen hoito vaatii
erityistä perehtyneisyyttä

Geriatriapalvelut yhteisöille

Kun yleislääketiede ei riitä ja tarvitaan asiantuntijaa, erikoislääkärimme ovat käytettävissä. Tuotamme monipuolisia lääkäripalveluitamme muun muassa terveyskeskusten poliklinikoille ja vuodeosastoille, kotisairaaloille ja kotisairaanhoitoon sekä hoivakotien ja palvelutalojen asukkaille. Geriatrimme palvelevat sähköisesti kaikkialla Suomessa. 

Monipuolinen palvelutarjonta

Palvelut hoivakotien ja palvelutalojen asukkaille

Trinitas Lääkäritalon geriatrit palvelevat hoivakotien ja palvelutalojen asukkaita olemalla apuna akuuttihoidon tarpeessa tai pidempiaikaisesti. Geriatrimme voi hoitaa asukkaan alkukartoituksesta lähtien ja konsultoi säännöllisesti toimintayksikön sairaanhoitajaa laadukkaita videoneuvotteluyhteyksiä käyttäen.

Apuna terveyskeskuksessa

Trinitas Lääkäritalon geriatrit ovat kuntien tuottamien terveyspalveluiden apuna silloin kun tarvitaan geriatrista osaamista. Kustannustehokkuuslaskelmien mukaan etälääkäripalvelumme tuottavat kunnille merkittäviä säästöjä. Lääkäripalveluita tuotamme terveyskeskussairaaloille, poliklinikoille, kotisairaaloille ja kotisairaanhoitoon kaikkialla Suomessa.

Lääkäripalvelut kotihoidossa

Trinitas Lääkäritalon geriatrit tuovat kotihoidon aikaan, jolloin lääkäri tulee jokaisen potilaan kotiin sijainnista riippumatta. Merkittävä osa potilaista voidaan hoitaa etälääkärin avulla turvallisesti kotona.

Tukena joka käänteessä

Kotimaisen Trinitas Lääkäritalon etälääkäripalvelu on pisimpään Suomessa kunta-asiakkaille etälääketiedettä tarjonnut yksityinen toimija. Kustannustehokkuuden sekä edullisen hintatasomme vuoksi olemme ylivoimaisesti suurin kotimainen geriatripalveluja etäyhteyksin tarjoava palveluntuottaja. Geriatrimme palvelevat sähköisesti kaikkialla Suomessa ja etälääkäripalvelumme tuo lääkärin potilaan luo parasta videoneuvottelutekniikkaa ja etädiagnostisia laitteita käyttäen. Tuemme näin myös yhdenvertaista mahdollisuutta terveydenhuollon palveluihin asuinpaikasta riippumatta.

 

Siirry sivun alkuun