Asiantuntevaa apua ikääntyneiden palveluihin

Koska varttuneen ihmisen hoito vaatii
erityistä perehtyneisyyttä

Vastuulääkäripalvelut kunnille ja yrityksille

Kun yleislääketiede ei riitä ja tarvitaan asiantuntijaa, erikoislääkärimme ovat käytettävissä. Vastuulääkäripalveluita tuotamme muun muassa terveyskeskusten poliklinikoille ja vuodeosastoille, kotisairaaloille, kotisairaanhoitoon sekä hoivakotien ja palvelutalojen asukkaille. Vastuulääkäripalvelumme tuo geriatrin potilaan luo parasta videoneuvottelutekniikkaa ja etädiagnostisia laitteita käyttäen, joten palvelumme ovat käytettävissä tasalaatuisesti kaikkialla Suomessa asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Monipuolinen palvelutarjonta

Trinitas geriatriapalvelut yhteisöille

Palvelut hoivakotien ja palvelutalojen asukkaille

Trinitas Lääkäritalon geriatrit palvelevat hoivakotien ja palvelutalojen asukkaita olemalla apuna akuuttihoidon tarpeessa tai pidempiaikaisesti. Geriatrimme voi hoitaa asukkaan alkukartoituksesta lähtien ja konsultoi säännöllisesti toimintayksikön sairaanhoitajaa laadukkaita videoneuvotteluyhteyksiä käyttäen.

Trinitas palvelut terveyskeskuksille

Apuna terveyskeskuksessa

Trinitas Lääkäritalon geriatrit ovat kuntien tuottamien terveyspalveluiden apuna silloin, kun tarvitaan geriatrista osaamista. Kustannustehokkuuslaskelmien mukaan etälääkäripalvelumme tuottavat kunnille merkittäviä säästöjä. Lääkäripalveluita tuotamme terveyskeskussairaaloille, poliklinikoille, kotisairaaloille ja kotisairaanhoitoon kaikkialla Suomessa.

Trinitas kotihoidon lääkäripalvelut

Lääkäripalvelut kotihoidossa

Trinitas Lääkäritalon geriatrit tuovat kotihoidon aikaan, jolloin lääkäri tulee jokaisen potilaan kotiin sijainnista riippumatta. Merkittävä osa potilaista voidaan hoitaa etälääkärin avulla turvallisesti kotona.

Trinitas vastuulääkäri

Vastuulääkäri tukena joka käänteessä

Kotimainen Trinitas Lääkäritalo on pisimpään vastuulääkäripalveluita kunta-asiakkaille etälääketieteen keinoin tarjonnut yksityinen toimija. Osaavien geriatrien, kustannustehokkaiden palveluiden sekä edullisen hintatasomme vuoksi olemme pystyneet tuottamaan merkittäviä hyötyjä niin potilaiden terveydentilan kohentumisen, hoitohenkilöstön työtyytyväisyyden kuin sote-kustannusten vähentämisen suhteen. Tuemme näin myös yhdenvertaista mahdollisuutta laadukkaisiin  terveydenhuollon palveluihin asuinpaikasta riippumatta. Kunta-asiakkuuksien lisäksi tuotamme lääkäripalveluitamme yksityisille terveyspalveluita tuottaville yrityksille.

Mikäli kiinnostuit vastuulääkäripalvelustamme, ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Sami Similä, toimitusjohtaja, p.050 4305536, sami.simila@trinitas.fi

Siirry sivun alkuun