Geriatripalvelumme palvelutaloissa

Palvelut hoivakodeille ja palvelutaloille

Palvelut hoivakodeille ja palvelutaloille

Lääkäritalomme geriatrit palvelevat hoivakotien ja palvelutalojen asukkaita. Toimintamme kattaa koko Suomen.

Laadukkaita videoneuvotteluyhteyksiä käyttäen geriatrimme konsultoi palvelutalon sairaanhoitajaa säännöllisesti viikottain. Äkillistä apua tarvittaessa erikoislääkärimme ovat vain puhelinsoiton päässä – myös viikonloppuisin. Teemme kaikki tarvittavat sähköiset reseptit ja lähetteet. Potilaskertomusten kirjauksia varten käytämme joko omaa tai asiakasyhteisön potilastietojärjestelmää. Palvelutalon sairaanhoitaja saa tunnukset järjestelmäämme, jolloin palvelutalossa voidaan milloin tahansa asianmukaisesti tarkistaa hoidon linjaukset.

Tarvittaessa geriatrimme keskustelee myös potilaan omaisten kanssa oikean hoidon ja yhteisymmärryksen varmistamiseksi. Palvelumme ovat räätälöitävissä toimintayksikkönne tarpeisiin ja toimintaympäristöön sopiviksi.

Trinitas palvelut hoivakoideille ja palvelutaloille

Palvelut käyttöön helposti ja nopeasti

Lääkäripalvelut ovat helposti ja nopeasti käyttöön otettavissa. Konsultaatiot voidaan toteuttaa asiakkaan ja potilaan tarpeet huomioiden joko videoyhteydellä tai puhelimitse. Myös kuvien ja muun potilasinformaation lähettäminen onnistuu vaivattomasti tietoturvallisella tavalla. Palveluihin voidaan liittyä mobiililaitteella tai tietokoneella. Autamme ja ohjaamme henkilöstöänne tietoturvallisten etäyhteyksiemme käytössä.

Siirry sivun alkuun