KUNTO – tarkastuspaketti

KUNTO- tarkastus fysioterapeutilla ja verikokeet

Harjoittelulla voidaan tutkitusti ennaltaehkäistä ja hidastaa ikääntymisestä johtuvia muutoksia toimintakyvyssä sekä lisätä elinvoimaisia vuosia. Olisiko nyt siis aika kartoittaa toimintakykyäsi ja saada ammattilaisen juuri Sinulle räätälöimät harjoitusohjeet kunnon kohottamisen tueksi?

KUNTO- tarkastus sisältää kattavat toimintakykytestit fysioterapeutin vastaanotolla sekä hyvinvoinnin kannalta tärkeät kalsium – ja D-vitamiiniimittaukset laboratoriossamme (tutkimukset S-Ca-Albk ja S-D-25). Kalsium on luuston tärkein rakennusaine. Laboratoriotutkimuksella seurataan mm. kalsiumin riittävää saantia ravinnosta sekä luuston hyvinvointia. Kalsium on myös tärkeässä roolissa eräiden sairauksien diagnosoinnissa. D-vitamiinia puolestaan tarvitaan lähes jokaisessa kudoksessamme ja sen rooli on erittäin merkittävä hyvinvoinnillemme. Riittämätön saanti altistaa muun muassa osteoporoosille ja luunmurtumille.

Toimintakykyestien jälkeen saat fysioterapeutilta yksilöllisesti juuri Sinulle räätälöidyt harjoitusohjeet terveytesi tueksi. KUNTO – tarkastuksen pakettihinta on 97€ (normaali hinta 169€). Varaa aikasi numerosta 010 574 3210.

Kenelle KUNTO – tarkastus sopii:

  • Fyysisen terveyden ja toimintakyvyn kartoituksesta ja ylläpitämisestä kiinnostuneille ikääntyville ja ikääntyneille.
  • Liikkumiseen ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin tukea tarvitseville
  • Kenelle tahansa liikkumiseen kannustusta kaipaavalle.

 

Siirry sivun alkuun