Verkkoajanvarausohjeet

Ohjeet verkkoajanvaraukseen

Ohjeet verkkoajanvaraukseen

Ajanvarauksen vastaanotolle tai etävastaanotolle voit tehdä myös sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta kellonajasta riippumatta.

Huomaathan, että kaikki vapaat  vastaanottoaikamme eivät löydy verkkoajanvarauksen kautta, joten lisää aikoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme numerosta 010 5743210.

Vastaanottoajan pituus

Ajan vastaanotolle varaat kätevästi verkkoajanvarauksen kautta joko itsellesi tai läheisellesi:

  • Ajan varaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  • Verkkoajanvarauksen kautta on mahdollista varata pääsääntöisesti 30min ja 60min vastaanottoaikoja.
  • Varaathan aina pidemmän ajan (60min), mikäli kyseessä on ensikäynti pitkäaikaissairauden takia, muistioireiden tutkiminen, lääkityksen kokonaisarviointi, ajokorttitarkastus tai lääkärinlausunto. Suosittelemme pidemmän ajan varaamista myös silloin, kun käyntiisi liittyy useampi kuin yksi terveysasia.

HUOM! Tulethan ajokorttitarkastukseen 15min aiemmin tarvittavia tutkimuksia varten.

Etävastaanotto

Lähivastaanottojen lisäksi palvelumme ovat saatavissa etävastaanottona. Etävastaanotto on lääkärin videovastaanotto, joka soveltuu monenlaisten vaivojen ja oireiden hoitamiseen. Myös kontrollikäynnit ja hoidon seuranta onnistuvat etävastaanotolla, kun siitä on sovittu lääkärin kanssa etukäteen. Mikäli varaat ajan etävastaanotolle, huomioithan että edellisessä kohdassa mainittuja palveluita (ensikäynti pitkäaikaissairauden takia, muistioireiden tutkiminen, lääkityksen kokonaisarviointi, ajokorttitarkastus tai lääkärinlausunto) ei voida kokonaisuudessaan hoitaa etävastaanottona, joten suosittelemme näissä tapauksissa ajanvarausta toimipisteeseemme Turkuun tai Tampereelle. Unilääkkeiden, vahvojen kipulääkkeiden ja rauhoittavien lääkkeiden reseptejä emme määrää tai uusi etävastaanotolla. 

Etävastaanotolle saat liittymislinkin tekstiviestillä ajan varattuasi. Liitythän etävastaanotolle linkin kautta varaamasi ajan alussa. Ajan etävastaanotolle voit varata ainoastaan itsellesi, omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. 

Ajan peruminen

Varattu aika on peruttava vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa puolet varatun palvelun hinnasta. Aika perutaan soittamalla asiakaspalveluumme 010 5743210 aukioloaikoinamme. 

 

Siirry sivun alkuun