Takkinen Noora

Noora Takkinen - Ihotautien- ja allergologian erikoislääkäri

Olen 20 vuoden aikana työskennellyt useilla erikoisaloilla, aina lastenneuvolasta patologialle. Kokemusta on kertynyt myös neurologiasta, kirurgiasta, sisätaudeilta, opiskelijaterveydenhuollosta, palvelutaloista ja pienten sairaaloiden ihotautipoliklinikoista vuosien ajalta, TYKSin erikoistumisjakson ohella.

Olen kouluttautunut akupunktion saloihin ja käytän sitä mielelläni tukihoitona. Myös elintapojen ja erityisesti ravitsemuksen merkitykseen kroonisissa sairauksissa paneudumme lähes joka vastaanotolla. Tarvittaessa tehdään yhteistyötä muiden terveysammattilaisten kuten ravintovalmentajan kanssa. Kaikenlaiset ihopulmat ovat erityisen mielenkiintoni kohde!

 

”Iho on mielestäni sisuskalujen peili, joten iho-oireen taustalta selvitellään monenlaista muutakin asiaa. Lähestyn mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ihon lisäksi muitakin oireita. ”

 

Tyypillisiä ihosairauksia ovat psoriaasi, atooppinen ihottuma, epäselvät ihottumat, akne, ruusufinni, nokkosihottuma, luomet ja muut ihomuutokset, valovauriot jne. Vastaanotolla voidaan tehdä pientoimenpiteitä, kuten rasvaluomien kyretointi ja luomien poisto. Syylien ja aurinkokeratoosien hoitoa jäädyttämällä ei toistaiseksi Trinitaksessa voida tehdä.

Hoidan kaikenikäisiä potilaita, kirjaimellisesti vauvasta vaariin ja potilastyössä tärkeintä on luottamus! Hoidolla täytyy olla myös jonkinlainen tyytyväisyystakuu. Hoidon edistymistä seurataan tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhun sujuvaa suomea.
Hablo español (o castellano).
Jag pratar svenska.
I speak English.
Ich spreche ein bisschen Deutsch
 
 
 
 
 
 
 

Noora Takkinen

Ihotautien- ja allergologian erikoislääkäri

Siirry sivun alkuun