Piha Mikael

Mikael Piha - Yleislääkäri, kliiniseen farmakologiaan erikoistuva lääkäri

Olen valmistunut lääkäriksi Turun yliopistosta, jossa paraikaa kirjoitan väitöskirjaa lääketutkimuksen tohtoriohjelmassa sekä opiskelen kliinisen farmakologian ja lääkehoidon erikoislääkäriksi. Olenkin vahvasti tutkija-lääkäri: pyrin aina soveltamaan parasta käytettävissä olevaa tietoa potilaideni auttamiseksi.

Minulle on tärkeää, että kaikki potilaani ongelmat käsitellään rauhassa ja ajan kanssa. Arvostan pitkiä hoitosuhteita, joissa opin tuntemaan potilaani ja saan käsityksen hänen yksilöllisestä tilanteestaan. En kuitenkaan epäröi konsultoida eri erikoislääkärikollegoitani, kun kohtaan omien tietojeni ja taitojeni rajat.

Hoidan kaikenikäisten potilaiden kaikenlaisia sairauksia yleislääkäritasoisella osaamisella. Tarvittaessa tulen myös kotikäynnille. Teen erilaisia pientoimenpiteitä, kuten luomenpoistoja ja nivelpistoksia. Lisäksi teen terveydentilan yleistarkastuksia ja ajoterveydentilan arviointeja.

Puhun äidinkielenäni suomea. I speak English fluently.

 

”Potilastyössä olen erityisen kiinnostunut erilaisista lääkehoidon ongelmista, kuten riittämättömästä tehosta, haittavaikutuksista ja yhteisvaikutuksista. Potilaitani hoitaessani tavoittelen kokonaislääkitystä, jonka hyödyt ovat mahdollisimman suuret ja haitat mahdollisimman pienet.”

 

 

Mikael Piha

Mikael Piha

Yleislääkäri, kliiniseen farmakologiaan erikoistuva lääkäri

Siirry sivun alkuun