Karri-Pekka Kauppinen

Moikka! Olen Karri, olen erikoispsykologi ja uskon, että voin olla avuksi sinulle. Työskentelyotteeni on kohtaava, kuunteleva ja noin 4000 asiakkaan kohtaamisen perusteella usein erilaiseksi kuvattu. Käytän kokemuksellisia menetelmiä, joiden ideana on saada asiakas itse oivaltamaan jotakin uutta, mitä hän ei vielä välttämättä ole tiennyt tai osannut nähdä. Toimintani on myötätuntoista, mutta rehellistä.

Etävastaanottoja olen tarjonnut jo vuodesta 2014 alkaen. Teen tyypillisesti 5-15 tapaamisen lyhytterapeuttisia hoitosuhteita, mutta tarpeen mukaan voimme rakentaa myös pidempiä malleja. Olen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologiaan ja hyväksymis- ja omistautumisterapiaan. Vastaanotoltani voi saada apua työasioiden lisäksi mm. – paniikkihäiriöön – ahdistuneisuus- ja masennusoireisiin – ADHD:een ja muihin aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriöihin – taitavampaan traumojen kanssa toimeen tulemiseen – terveyskäyttäytymisen muutokseen, kuten syömishäiriöihin tai addiktioihin – persoonallisuuden erityispiirteiden kanssa toimimiseen – parempaan vuovaikutukseen elämäsi tärkeimpien ihmisten kanssa Osaan olla tehokkaana apuna myös kiusaamis- ja konfliktitilanteissa, kuten epäasiallisen käyttäytymisen kokemuksen keskellä.

Organisaatioille tarjoan myös työnohjausta ja mieleenpainuvia koulutuksia erilaisista psykologisista aiheista kuten neurodiversiteetistä tai itsensä johtamisesta. Vastaanotolleni saa tulla sellaisena kuin on. Tervetuloa.

I’m a special psychologist, who has a strong background in organizational psychology and within transdiagnostic framework of Acceptance and Commitment Therapy. I started telepsychology in 2014 and have since consulted, treated or trained over 4000 people from over 60 different countries from Big Four to start ups and NGO’s.

My approach is humble, client-oriented and honest. You can seek help from me with various work-life balance matters and expect relatively good results with chronic or acute challenges. I am likely helpful with cases of anxiety, conflicts, traumas, coping or t. ex. talent management.

Karri-Pekka Kauppinen

Työ- ja organisaatiopsykologi, I/O psychologist

karri-pekka.kauppinen@trinitas.fi

Siirry sivun alkuun