Ylilääkärin tervehdys

Rakkaat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kollegat,

Tervetuloa työterveyden uuteen aikakauteen – Trinitas Työterveyteen. Työterveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat palveluksessanne!

Astuessani Trinitas Työterveyden ylilääkärin rooliin, haluan ilmaista syvän kunnioitukseni ammattitaitoisia kollegoitani kohtaan Trinitaksella. Samalla innolla pyrin kehittämään työterveyden osaamistamme huikealle tasolle!

Työterveyshuollon rooli Suomessa on erittäin tärkeä. Työterveyshuolto tuottaa korkealaatuista ja yksilöllistä terveyspalvelua työyhteisöille, ennaltaehkäisee työperäisiä sairauksia, edesauttaa työssäjaksamista ja kuntouttaa työtekijöitä takaisin työelämään. Tavoitteenani on jatkaa tätä perinnettä ja viedä sitä eteenpäin innovatiivisin keinoin, vastaten entistä paremmin työelämän muutoksiin ja asiakkaidemme tarpeisiin.

Meidän näkemyksemme mukaan terveys ja hyvinvointi muodostavat yritysten tärkeimmät voimavarat. Tiimini kanssa pyrimme tukemaan organisaatioita luomalla terveellisiä ja motivoivia työympäristöjä sekä tarjoamalla yksilöllistä, kattavaa terveydenhuoltoa.

Trinitas Työterveys panostaa voimakkaasti jatkuvaan kehitykseen ja innovaatioihin. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä uusissa hoitomuodoissa, teknologiassa ja ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa, jotta voimme tarjota parasta mahdollista hoitoa ja tukea asiakkaillemme.

Lähestymistapamme keskiössä ovat työkyvyn seuranta ja työperäisten sairauksien ennaltaehkäisy. Systemaattinen työkyvyn arviointi mahdollistaa varhaisten riskien tunnistamisen ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Ergonomia-arviot, terveyskampanjat ja teknologian hyödyntäminen ovat osa lähestymistapaamme, joka tukee terveellistä ja tuottavaa työelämää.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää ja laajentaa näitä hoitomuotoja vastaamaan työelämän muutoksiin ja asiakkaidemme tarpeisiin. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän ja luoda terveellisemmän työympäristön kaikille.

Odotan innolla yhteistä matkaamme kohti terveellisempää ja onnellisempaa työelämää!

Ystävällisin terveisin,

Matti Peura
Trinitas Työterveys

Siirry sivun alkuun