Kotilääkäripalvelut

Kotilääkäripalvelut

Kotilääkäripalvelut

Toisinaan vastaanotolle saapuminen voi rajoitteista johtuen olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Tällöin kotilääkäri voi auttaa.

Trinitas Lääkäritalon lääkärit tekevät kotikäyntejä Turun ja Tampereen alueella. Lääkärin kotikäynnin yhteydessä onnistuvat yleisimpien pikanäytteiden ottaminen kuten tulehdusarvot ja verensokeri. Mikäli tarvitaan muita verikokeita, tulee sairaanhoitaja ottamaan määrätyt tutkimukset asiakkaan luo.  Verikokeiden lisäksi kotikäynnillä onnistuu myös sydänfilmin eli EKG:n otto.

Videoyhteys lääkäriin hoitajan kotikäynnillä

Palveluihimme kuuluvat myös sairaanhoitajan kotikäynnit, kun hoitosi vaatii säännöllistä seurantaa ja huolenpitoa. Lääkärimme tuki on tällöinkin vain videoneuvotteluyhteyden päässä. Konsultointitarpeen ilmetessä hoitaja soittaa tai ottaa etäyhteyden Trinitaksen lääkäriin. Lääkärimme keskustelee potilaan, omaisen ja hoitajan kanssa, ja paras ratkaisu kulloiseenkin ongelmaan etsitään yhteistyössä. Merkittävä osa potilaista voidaan hoitaa etälääkärimme avulla turvallisesti kotona.

Tilaa lääkäri kotikäynnille

Tilaat lääkärin kotikäynnille kätevästi soittamalla asiakaspalveluumme. Kotikäyntejä on mahdollista tehdä myös viikonloppuisin. Kotikäyntejä ei ole mahdollista varata verkkoajanvarauksen kautta, sillä kotikäynnit vaativat alustavaa suunnittelua asiakaspalvelumme sairaanhoitajan kanssa.

Siirry sivun alkuun