Turun K50-messut

Turun K50-messut

Vuoden 2024 Turun K50-messut järjestettiin lauantaina 10.2.2024 Logomossa. Tapahtuma oli avoinna kävijöille klo 11-17 ja kävijöitähän riitti, yhteensä yli 2100 vierasta. K50-messuilla oli mahtava tunnelma ja kiinnostuneita kävijöitä oli Trinitaksen ständillä valtavasti koko päivän ajan!

Trinitaksen tikkakisa ja sen hyvät palkinnot saivat aikaan huikean puheensorinan, joka raikui ympäri Logomoa! Messujen parasta antia olivat hyvät keskustelut kävijöiden kanssa siitä, miten Trinitas voi tuoda tukea ja apua monen arkeen sekä arjessa selviämiseen terveyttä edistämällä.

Trinitaksen lääketieteellisen johtajan ja geriatrian erikoislääkärin Arvo Haapanen luento ”Lihasvoimalla elämänlaatua” veti Logomon tapahtumalavalle paljon aktiivisia kuuntelijoita, jotka olivat kivasti mukana luennolla. Arvo kertoi lihasvoiman merkityksestä ja havainnollisti mm. oikeita nosto-otteita.

Kiitos kaikille vieraille!

Jatketaan Tampereella 9.3., tervetuloa Trinitaksen ständille!

Turun K50-messut
Siirry sivun alkuun