Trinitas työterveys-palvelut yrityksille

Trinitas työterveys-palvelut yrityksille

Hei kaikille Trinitas Työterveydestä!

Nyt sitä saa, 100 % kotimaista työterveyttä paikallisesti Turusta ja Tampereelta! Trinitas Työterveys on kokeneen tekijän uusi palvelukokonaisuus, jolla halutaan tuoda kaikille erinomainen palvelukokemus myös työterveyteen. Palvelukokemus syntyy aidosta halusta yhdistää työntekijän, työnantajan ja työterveyden tarpeet ja toiveet yhteen. Näistä muodostetaan kohtuuhintainen yksilöllisesti asiakasta palveleva kokonaisuus sekä sairaudenhoidon että laboratoriokokeiden osalta. Palvelukokonaisuuteen voidaan liittää mukaan myös useita hyvinvointia tukevia palveluita.

Trinitas Työterveyden lanseerauksen johdosta tarjoamme kaikille uusille asiakkaille avajaistarjouksena aloitusmaksut -30 % helmi- ja maaliskuun ajan!

Palvelun verran enemmän!

Lue lisää: trinitas.fi/tyoterveys

Ota yhteyttä!
Toimitusjohtaja
Arto Kallio
Puh. 050 3004417
arto.kallio@trinitas.fi

Trinitas työterveys-palvelut yrityksille
Siirry sivun alkuun